Bailey's

Kategória: Sikertörténetek Megjelent: 2013. február 22. péntek Írta: Horváth Attiláné

 

 

 

BAILEY'S Smile 

akit ma már ALICE-nak hívnak!

 PC142001  PC141988  Visszajelzés ALIZról 2008.12.31.

" Ma került hozzánk a 15 hónapos Bailey's, aki Alice lett a keresztségben, és szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát.
Ugat, őrzi a házat, fel alá rohangál a pincéből, és le vissza a pincébe.
Fiammal teniszlabdázik a kertben, hízeleg és most éppen kizabál a vagyonomból. Feleségem is nagyon örül neki, tetszenek egymásnak."

"Alice  egy hónapja van nálunk.
Gyorsan tanul. Most kezdi érezni már, hogy innen nem dobják ki, van helye, dolga, a napnak ritmusa, a család mindent tagját imádja, a kerítésen kívül pedig mindenki idegen, akiket hatalmas testi erejének bemutatásával riaszt el a területéről.
Tanulságos, hogy mennyire nehéz megítélni egy menhelyen lévő kutya tényleges személyiségprofilját, állapotát, s otthon azután felfedezni valódi pszichéjét.
Az öreg szukámat a harmadik fegyelmezésig ölte, bár csak játékból, de Csöpike (10 éves)egyszerűen fizikailag nem bírta, ezért erről Alice-t le kellett szoktatni. Sikerrel.
Macska és közömbösség. Fúúú....
Ez még zajlik, egy ízben alfahímként közelharcban is megküzdöttem Micu életéért, sikerrel, a kutya fülét kissé meg kellett rágnom ehhez,
de a dolog még legalább három-négy hónap. Addig zsilipelünk.Frown
Mindenesetre a macska is óvatosabb lett...
Szóval a lényeg, hogy csodálatos kutyánk lett, vannak kisebb- nagyobb zökkenők, de minden, mindent megér azt a fajta hallatlan ragaszkodás és bohóckodás, amit cserében kapunk.
Ma már hármasban napoztunk a teraszon a játék után, a két kutya és én, mindenféle idegbajos rohangászás és stressz nélkül.

Egyszóval, Alice hazaért! " Kiss

 

 

 

Találatok: 2928