Felhasználási feltételek

Megjelent: 2013. február 22. péntek
Írta: Csaba

A Szentendrei Árvácska Állatvédő Szervezet honlapjának és fórumának felhasználási feltételei

 

I. Fórum használata

1. Azzal, hogy használod a „Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület” fórumát (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „Szolgáltató” Egyesület) elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket. Ha nem fogadod el, kérjük ne használd, illetve ne is keresd fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, és habár a lehető legtöbbet megtesszük, hogy értesítsünk a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum használati feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával beleegyezel az új feltételek betartásába.

2. Beleegyezel, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk.

3. Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges.

4. Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. (A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Egyesület kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.) Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén, bár mindent megteszünk, hogy ilyesmire ne kerüljön sor. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezései szerint a FELHASZNÁLÓ(k) által megadott személyes adatokat az EGYESÜLET (bizalmasan) a hivatkozott törvényben foglaltak maradéktalan figyelembevételével kezeli, harmadik félnek azokat - a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább.

Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes. A személyes adatok tekintenében a Szolgáltató az  1992. évi LXIII. törvény előírásait betartva jár el, a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül - jogszabályi kötelezettség hiányában - harmadik személyeknek nem adja át.

5. A regisztrációval automatikusan elfogadod, hogy feliratkozol Hírlevelünkre, melyet bizonyos időközönként az oldalon és a fórumon regisztráltaknak elküldünk, melyben tájékoztatunk az Egyesület által szervezet eseményekről, rendezvényekről és egyéb, az Egyesülettel kapcsolatos témákról.

 

II. Honlap használata


1. Az oldal bármilyen tartalma a Szentendrei Árvácska Állatvédő Szervezet tulajdonát képezi, kivéve azon tartalmakat, melyeknél fel van tüntetve a forrás vagy a szerző. Az Egyesület által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

2. Az oldal tartalmának felhasználása kereskedelmi vagy bármilyen más célokból az üzemeltető írásos engedélye nélkül nem engedélyezett.

a. SAJÁT CÉLÚ, OTTHONI, VAGY OKTATÁSI CÉLÚ FELHASZNÁLÁS

Felhasználó jogosult továbbá a Tartalomnak a szerzői jogról szóló törvény szerinti szabad felhasználásnak minősülő felhasználásra. Ide értendő különösen: a természetes személy által magáncélra készített másolat, továbbá szemléltetés céljából iskolai oktatás keretében vagy tudományos kutatás céljából történő átvétel, feltéve, hogy ezen felhasználások a cél által indokolt terjedelmet nem haladják meg, a forrást és a szerző nevét feltüntetik és az átvételek jövedelemszerzés célját közvetve sem szolgálják.

3. A honlap és annak tartalma előzetes bejelentés nélkül bármikor változhat.

4. Az Egyesület mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon elhelyezett anyagok vírusmentesek illetve egyéb kártékony programoktól mentesek legyenek.

5. Az Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából vagy használhatatlanságából eredő, Felhasználót a honlap használata során ért vélt vagy valós károkért, esetleges számítógép meghibásodásokért. A Felhasználó saját felelősségére használja a honlapot.

6. Az Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha a tartalom Felhasználó rendszerében kompatibilitási, vagy egyéb hibák miatt nem elérhető. Az ebből eredő, Felhasználót ért vélt, vagy valós károkért, késedelemért Szolgáltató nem tehető felelőssé.

7. Az Egyesület statisztikai és biztonsági okokból rögzíti a látogatók IP címét, az országot és várost ahonnan az oldal megtekintése megtörtént. Erre a pontra is érvényes az I. bekezdés 4.-es pontja, teljes terjedelmében.

8. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltéteket a felhasználóknak a rendszeren keresztül történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatályba lépését követő használatával – azaz a fórumba vagy az oldalra történő belépéssel – elfogadja a módosított felhasználási feltételeket.

 

Szervezet neve:  Szentendrei ÁRVÁCSKA Állatvédő Egyesület Kiemelten Közhasznú Szervezet

Címe: 2000. Szentendre, Izbég, Szentlászlói út - külterület

Levelezési cím:  2001. Szentendre, PF. 270.

Adószám: 18675359-1-13

Bírósági nyilv.szám:  2313, 1.Pk.60.256/1997/44.

Bankszámla: Dunakanyar Takarékszövetkezet

                         64700076 - 10006234

Képviselő:   Sztakó Jánosné elnök

Mobil:  06 20 571 6502

Letölthető dokumentumok

Kategória: Egyesület
Megjelent: 2013. február 05. kedd
Írta: Csaba

Letölthető dokumentumok listája:

(kattintson a megfelelő formátumra a letöltéshez)

 

- Mérleg a 2016-os évre:

JPG 

- A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2016

PDF

- Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról 2016

PDF

- NIOK Alapítvány Adhat vonal  elszámolás 2016

PDF

 

 

Mérleg a 2015-ös évre:

PDF

 A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete 2015

PDF

Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról 2015

PDF

NIOK Alapítvány Adhat vonal  elszámolás 2015

PDF

 


 

Niok Alapítvány Adományvonal 2014 évi elszámolása a felhasználásról a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület által:

PDF

Mérleg 2014 -es évre: 

PDF 

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete:

PDF

Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról:

PDF

 

Mérleg 2013 -as évre:

 

PDF

 

 

 

Mérleg 2012 -es évre:

PDF

 

Rendelkező nyilatkozat:

PDF

JPG

 

 

Elérhetőségeink

Kategória: Egyesület
Megjelent: 2012. július 26. csütörtök
Írta: Csaba

   ÁRVÁCSKA Állatmenhely   -  Szentendre - Izbég, Szentlászlói út külső

 

  A város végét jelző tábla után, az un. "Kéki dűlő" autóbusz megállónál jobbra fel egy   földúton, a gyepmester telephelye mögött közvetlenül van a menhely.

 

Sétáltatók, örökbefogadók, látogatók részére nyitva tartás:

 

Nyáron:         június 1. - augusztus 31. között a hét minden napján 8,30 - 12,00 között, kánikula esetén a kutyákat csak 10:30-ig         lehet sétáltatni

Télen:            szeptember 1. - május 31. között a hét minden napján 9.00-12.30-ig. 

 


 

Szentendrei ÁRVÁCSKA Állatvédő Egyesület KhT.

Levelezési cím: 2001. Szentendre, PF. 270.

Képviselő: Sztakó Jánosné ( elnök )

Telefon: 06 20 571 6502

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

További telefonszámok és email címek:

  • Menhely vezetője:                   

                                                +3620 5716502     arvacska.szendreEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Rendezvények kapcsolat:

                                                +3620 3846715     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Érdeklődés kutyák / cicák

                                                +36 20 5716502     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                                                +3620 4479760       ""

                                                +3620 3846715       ""

  • Támogatás, média,

        állatvédelmi oktatás:            

Horváth Ria                              +36 20 2200223     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Bírósági nyilv. szám:  2313, 1.Pk.60.256/1997/7.

Adószám: 18675359-1-13

Bankszámla:  B3 ( Dunakanyar ) Takarékszövetkezet    64700076 - 10006234

 

ÁLLATORVOSAINK, akik rendszeresen segítenek az állatmenhelyen:

dr. CZUPPON Balázs  -  Szentendre, Római Temető utca

dr.BERTALAN Gábor  -  Csillaghegy, Iszap utca

dr.KOVÁCS Zoltán  -  Leányfalu, Móricz Zsigmond út

dr.SCHUMICKY Gábor  -  Szentendre, Szentlászlói ut

dr.VARGA József  -  Csillaghegy, Család utca


 

 

 

Alkategóriák